صمت المشاعر
نقاط : 3289 العمر : 40 عدد المساهمات : 1635 السٌّمعَة : 1
| موضوع: السمك السنجارى الأحد 15 أغسطس 2010, 6:50 am | |
| وكما وعتكم ان الاكلات البحريه الاسكندرنيه ميه ميه انا الي حقدنها لمحبين الاكلات البحريه بقدم لكم السمك رهيب والله رهيب هههههههههه يلا بينا نشووووووووووف السمكة المشوية
بيسموووو عندنا في بحرى السنجارررى
رجاء : كبروا الصور ضروري .. Click this bar to view the full image. المقادير : Click this bar to view the full image. الطريقة : [center] 1- تشق السمكة بقدر الإمكان إلى الداخل حتى يمكن حشوها 2- ترش السمكة بملح و فلفل من جوه و من بره 3- يقطع الثوم و الليمون و البصل شرائح و يقطع الفلفل نصفين 4- توضع السمكة على ورق ألومنيوم و تفتح ثم تحشى بالبصل و الكزبرة و الليمون و رشة فلفل أبيض و الشطة و الثوم و رشة ملح و ورق الغار و قطع البطاطس و قرون الفلفل 5- تقلب السمكة و توقف على بطنها ثم ترش فلفل أبيض و زيت زيتون ثم توضع شرائح ليمون و بصل فوقها ثم تغلف بإحكام 6- توضع في صينية و يوضع شرائح ليمون و ورق غار و شوية ماء في الصينية 7- تدخل الفرن في حرارة 190 أو 200 من 1 ساعة : 4/1 1 ساعة حسب حجمها 8- تزين السمكة بالكزبرة و الليمون و المكسرات و تقدم مع صلصة طحينة أو دقوس Click this bar to view the full image. [/center] | |
|