☂ مُنّتَديَاتْ صَمتْ المَشَاعرْ☂
اهلاً وسهلاً بكَ عزيزي الزائر بمنتديات صمت المشاعر لكل العرب ندعوك للأنضمام لأسرتنا المتواضعة وندعوك للتسجيل معنا المديرة العامه وصاحبة الموقع صمت المشاعر ترحب بكم ويسرها زيارتكم مع فائق الأحترام والتقدير
☂ مُنّتَديَاتْ صَمتْ المَشَاعرْ☂
اهلاً وسهلاً بكَ عزيزي الزائر بمنتديات صمت المشاعر لكل العرب ندعوك للأنضمام لأسرتنا المتواضعة وندعوك للتسجيل معنا المديرة العامه وصاحبة الموقع صمت المشاعر ترحب بكم ويسرها زيارتكم مع فائق الأحترام والتقدير
☂ مُنّتَديَاتْ صَمتْ المَشَاعرْ☂
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

للجميع
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  العاب اونلاينالعاب اونلاين  البصارة O16  

 

 البصارة

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
صمت المشاعر

البصارة I44i77b7ec6e1a
صمت المشاعر


نقاط : 3289
العمر : 39
عدد المساهمات : 1635
السٌّمعَة : 1

البصارة Empty
مُساهمةموضوع: البصارة   البصارة Icon_minitime1الإثنين 10 مايو 2010, 4:24 pm

البصارة 156978 اليوم هاقدم ليكم اكله
تعتبر من اسهل الاكلات
واصعبها
البصارة
البصارة 2102
مقاديرها
مقدار من الفول يسمى فول مدشوش
ربع
كيلو
شوية ملح حسب الحاجة
ماء ايضا حسب الحاجة
رابطة بقدونس اخضر
صغيرة
طماطمة
حوالى 3 روس توم مقشر
3 معالق سمنة
مقدار من
القذبرة الناشفة مع توابل بسيطة
البصارة 2102
الطريقة

اول شى
بنجيب الفول بعد تنظيفة
وغسله يوضع فى اناء
ونضع عليه البقدونس مقطع الى قطع صغيرة
وحوالى
اربع فصوص توم
وملح كمية صغير جدا
وطمامة وكمية من الماء تغطيه
وبعدين
نتركها تستوى بدون تقليب
وده على نار هادئة
وبعدين نجيب راسين
التوم نقشرهم ونقطعهم قطع صغيرة ونقليهم فى معلقين سمنة كبيرة مع القذبرة
الناشفة وكمية صغيرة من البهارات
وبعد كده
نروح للفول بيكون استوى
تقوم
ناخده بعد لما يبرد وفى الخلاط نفرمة حتى يصير ناعم
ونصفيه كويس
وبعد
نقوم نجيب كمية ضغيرة مع معلقة سمنة وفى اناء ونقوم بقدح السمنة مع التوم
المحمر ثم وضع الفول بعد التصفية عليها ونضع الملح ونلقبه لحين لما يكون
متاسك جيدا
وبعدين نحطة فى اطباق
ونرش فوق كل طبق
التوم المقلى
عليه
ويبقى جاهز للتقديم
وطبعا اللى اكل بصارة هايعرف اد ايه هى
رائعة وطعمها جميل جدا
وبالف هنا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
احمد الحبيب
صمتي قتلـني
صمتي قتلـني



نقاط : 1383
العمر : 50
عدد المساهمات : 971
السٌّمعَة : 5

البصارة Empty
مُساهمةموضوع: رد: البصارة   البصارة Icon_minitime1الثلاثاء 11 مايو 2010, 4:23 pm

البصارة
كنت اود انا تيجبي اكلة غير كده
ما احب البصارة
بس هاكل علشان ما تزعليش
بس ياريت المرة الجية ما تنسي الفراخ واللحمة والسمك
والحلويات خلينا ننسى طعم البصارة
الحمد لله اقوم اغسل ايدي
مشكورة بس مش قوي لو لحمة كان الشكر بقا كتير كتير كتير
كتير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
صمت المشاعر

البصارة I44i77b7ec6e1a
صمت المشاعر


نقاط : 3289
العمر : 39
عدد المساهمات : 1635
السٌّمعَة : 1

البصارة Empty
مُساهمةموضوع: رد: البصارة   البصارة Icon_minitime1الثلاثاء 11 مايو 2010, 5:20 pm

البصارة Icon_evil البصارة Icon_cry البصارة Icon_redface


زعلانه ومخصماك خالص ومتجيش تاكل عندنا تانى ماشي ابقى هات الاكل معامك وانت جاي مفهوم قال البصاره وحشه قال دانا عملها بلحم وشربه الضفضع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
عيون ساهرة

عيون ساهرة


نقاط : 241
عدد المساهمات : 188
السٌّمعَة : 0

البصارة Empty
مُساهمةموضوع: رد: البصارة   البصارة Icon_minitime1الثلاثاء 15 يونيو 2010, 7:36 pm

تسلم الايادي ع الطريقة
وانامع احم في راية
هههههههههههههههههه
بس ماما بتعملها بطريقة مختلفة نهاااااااااائي
بس في الاخر اسمهم بصارة وبالهنا والشفا للي بيكلوها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
البصارة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
☂ مُنّتَديَاتْ صَمتْ المَشَاعرْ☂  :: منتدى الاسرة :: المطبخ العربى-
انتقل الى: